Frække

Torsdagens russiske Super Frækkert…

Vi er for en sjælden gangs skyd hoppet over i den bedste russiske liga, som også kaldes for Premier League, hvor vi godt ved at denne anbefaling måske kan få nogen til at vippe lidt med øjenbrynene. Det er sjældent vi spiller på rene X’er, men vi har ramt ramt de gange vi har gjort det indtil videre.

Sp. Moskva – Ural = X = Odds 4,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny…

Sp. Moskva er faldet lidt bag om dansen, efter de en længere periode toppede den russiske Premier League. Men efter 3 nederlag i streg, hvor de 2 af dem var til deres nærmeste rivaler, er de røget ned på en 3. plads. Men der er 4-5 mandskaber der kan ende som mestre, som der er lidt tæt i toppen. Hjemme på Otkrytiye Arena i hovedstaden skulle man tro at de var rigtigt stærke, som de har været i tidligere sæsoner.

Men de har kun vundet halvdelen af deres hjemmekampe i denne sæson, så den fæstning de tidligere havde, er ikke så uindtagelig mere. Men de har dog kun tabt 2 kampe og spillet 3 remis, efter 12 kampe. Vi fornemmer lidt, at formen ikke er helt hvor de selv ønsker den og at de får det lidt stramt med dagens gæster.

*

Ural er måske ikke verdensmestre i at spille remis, men de har delt point med deres modstandere hele 11 gange i 21 opgør. Så det er nærmest ved at blive en “vartegn”. I de seneste 8 ligakampe, hjemme og ude, har de spillet remis hele 6 gange. Det har været hhv. 0-0 og 2-2, så det resultatciffer kan man da prøve at spille efter.

Når man så kigger på historikken mellem disse 2 mandskaber, er de 2 seneste møder endt hhv. 0-0 og 2-2 – hvilket jo er lidt “besynderligt”. Vu vælger at tro at Ural fortsætter deres stime med pointdelinger og derfor har vi valgt at anbefale dette resultat i dagens opgør. Vi vil dog ikke gætte på hvad cifrene ender med – kun at den ender remis.

Sp. Moskva – Ural = X = Odds 4,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny…

To Top