Bonus

Torsdagens russiske Bonus spil…

Vi er sprunget over i en liga vi følger en hel del, men vi henter dog ikke så mange opgør fra den. Det er den russiske Premier League, hvor de stadig spiller, trods kuldens ankomst. Men det er de vant til på de kanter og vi har fået øje på en lille fræk sag.

Khimki – Lok. Moskva = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Khimki ligger ikke så godt placeret efter 18 runder, men det skyldtes en rimelig ringe start. Normalt ville de have ligget meget længere oppe i tabellen og det ser ud til, at de også er på vej der op. De er i hvert fald et af de mandskaber der i den bedste form i denne periode. 

Det er især hjemme de er begyndt at finde den gamle styrke frem og hold som Kazan og Krasnador er begge rejst hjem med nederlag. Det er i samme leje dagens gæster ligger i. Vi er ret overbeviste om en sejr her, men har med en gardering alligevel fået et godt Odds.

*

Lok. Moskva ligger kun med 6 point mere i tabellen og er placeret som nr. 7. De plejer at gøre det bedre, men har haft en meget ujævn sæson. Vi er ret overbeviste om, at deres deltagelse i Champions League har været dyr. De sluttede da også sidst i gruppen og er dermed færdig for denne omgang.

På skadesfronten er den også gal. Flere bærende spillere døjer med skader og det har kunnet mærkes i klubben. Især på udebane har det været skidt i en længere periode. Siden september har de ikke vundet en eneste udekamp, men tabt 4 og spillet 3 gange remis. Vi tror de taber igen igen – i dag.

Khimki – Lok. Moskva = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top