Bonus

Torsdagens Primeira Liga Bonus anbefaling…

Her det det næsten top mod bund i dette opgør – men når man ser på de 2 holds form, så er det top mod bund – og det er toppen der spiller på hjemmebane. Oddset holder sig indenfor vores normer om min. 1,40 (hvilket overrasker os) – så det snupper vi som dagens Bonus.

Braga – Portimonense = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Braga ligger stadig godt til i tabellen og kan med en super slutspurt faktisk godt blive mestre. Kun Sporting er stadig ubesejrede i rækken. Hjemme er Braga uhyggelige. Jo de tabte sæsonens første hjemmekamp, men siden da har den stået på lutre sejre. Selv Benfica blev sendt hjem med et nederlag. 

Scoren hjemme er 10-3, så vi skal ikke forvente os en stor sejr. Men med tanke på, at gæsternes score på udebane er 6-14, kunne muligheden for en flermålssejr godt være overhængende. Men vi anbefaler bare, at der spilles lige på -så er din gevinst sikret.

*

Portimonense er placeret i den nederste 1/3 og kun takket deres hjemmebane, har de formået at holde sig på den rigtige side af stregen. Men med 19 runder igen, kan det hurtigt skifte til den forkerte side. Men i dag er det ikke hjemme, som det var i sidste runde mod det absolutte bundhold Boavista. Her endte resultatet 1-2.

Så når man hjemme taber til et af de mere ringe hold og som endda ligger længere nede i tabellen, så mener vi på redaktionen ikke, at man har mange chancer mod Braga. Der udover har Braga vundet 6 ud af 7 hjemmekampe. Vi forventer en sikker hjemmesejr i dette opgør.

Braga – Portimonense = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top