Frække

Torsdagens Premier League Frækkert på BN…

Så er der måske ikke topbrag, men helt sikkert et af de klassiske opgør der hvert år spilles i London. Men denne gang skal politiet ikke på arbejde i samme grad, da kampen spilles for tomme tribuner. Men vi er alligevel sikre på, at det bliver en fed kamp at se – og det er præcist hvad vi på redaktionen har tænkt os.

Tottenham – Chelsea = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Tottenham og Mourinho har ikke haft det held som man havde håbet på. Men der er 1-2 kampe i hånden hos Tottenham, så med sejre i disse er de stort set tilbage i toppen. Det er de 2 klubber fra Liverpool de slå med om den sidste europæiske plads i denne periode. Men der er stadig langt til sidste runde og meget kan nå at ændre sig.

I de seneste runder har Tottenham mødt netop Liverpool og Brighton og begge kampe blev tabt. Vi ret sikre på, at Mourinho ikke er tilfreds.  Alle mand skulle være klar og det er hjemme på det nye stadion, Vi tror på en snæver hjemmesejr.

*

Chelsea har spillet 2 kampe mere end Tottenham, men ligger stadig bag dem i tabellen. Det har alt andet end været tilfredsstillende for klubejeren Ibramovich, der også fyrede klublegenden Lampard. Det gik ikke som forventet i den første kamp derefter med den nye manager, da kampen endte 0-0. Men han var da også kun lige trådt ind af døren dagens før – så fair nok.

Udekampen mod Burnley kunne man godt se at der var sket ændringer i spillet på banen. Kampen endte 2-0, men på den anden side har Burnley heller ikke meget at byde ind med i denne sæson. De er blandt de hold i den ringeste form. Så alt andet end en sejr ville have været skuffende for den nye træner. I dag tror vi ikke t det lykkede, da Chelsea har tabt 4 af de seneste 5 udekampe.

Tottenham – Chelsea = 1 = Odds 2,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top