Nyhed

Torsdagens portugisiske Frækkert fra Liga Pro…

Vi slutter dagens anbefalinger med dagens “Frækket” fra den næstbedste portugisiske række Liga Pro. Her gælder det om at holde tungen lige i munden, da klubbernes navne til forveksling ligner hinanden. 

Academica = Academico Viseu = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Academica ligger i den midterste del af den næstbedste portugisiske række og har opnået 24 point efter de første 17 runder. Det samme som dagens gæster, der ligger 3 placeringer efter hjemmeholdet. Academica har rækkens bedste form i denne periode.

Især hjemme på Estádio EFAPEL har de stor styrke og kun de absolut bedste mandskaber henter point her. Dagens gæster tilhører bestemt ikke den kategori og har det også svært med dagens hjemmehold rent historisk. Academica kommer ikke tilbage til Primeira Liga efter denne sæson, men de både kæmper og tror stadig på det. 

*

Academico Viseu har som beskrevet stort set haft samme sæson som hjemmeholdet og har opnået det samme pointantal. Formen er dog slet ikke på samme højde som hjemmeholdets og der er kun opnået 6 point i deres seneste 6 kampe. Men for en klub som Academico deres nuværende placering tilfredsstillende.

De mangler en skarpretter oppe foran og har det svært med at score. Kun 16 mål i 17 kampe fortæller om hvor skidt det står til på den forreste del af banen. Selv om dagens hjemmehold har en jævn defensiv, så scorer hjemmeholdet en hel del flere mål. Det bliver svært for gæsterne fra Academico Viseu og vi tror slet ikke på dem i dag.

Academica = Academico Viseu = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top