Frække

Torsdagens Pokal Frækkert fra Belgien…

Dagens sidste anbefaling er hentet i den belgiske pokalturnering Belgisk Cup. Her er det 2 mandskaber fra 2 forskellige rækker der møder hinanden og vi holder faktisk med det hold, der ligger lavest placeret i dag. Vi er godt klar at nok ikke alle er enige i denne anbefaling.

St. Gilloise – Anderlect = 1 = Odds 3,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

St. Gilloise spiller til dagligt i den næstbedste belgiske række Proximus League og er placeret helt i toppen af rækken. Det ligner efterhånden en stensikker oprykning til den bedste række efter denne sæson. Ikke mindst takket være en utrolig stærk hjemmebane, hvor der ikke er sat mange point til. 9 kampe har givet 8 sejre og en enkelt remis.

I dag er det så pokalen og dagens gæster kommer fra den bedste række. Men det har vi en god fidus til, at Gilloise sagtens kan håndtere, specielt på tanke på dagens gæster evner på fremmed græs. Vi mener helt klart, at hjemmebanen udvasker det niveau, som gæsterne måtte komme med.

*

Anderlecht er godt med i Jupiler League og ligger til at skulle kæmpe om de sjove pladser og en tur til Europa. Faktisk er de tæt på, at kvalificere sig til Mesterskabs slutspillet. Men det tror vi ikke sker, for Anderlecht er elendige på udebane – ja faktisk rækkens ringeste. Havde de bare haft en smule mere niveau på fremmed græs, ville de helt sikkert have kæmpet med om mesterskabet.

Sølle 11 point i 13 kampe med kun 2 sejre, så er det svært at tro på guld og triumfer. Selvfølgelig er Anderlecht et lidt bedre hold, men mod dagens hjemmehold får de ikke mange muligheder, med en stærk defensiv. Vi tror på en fræk hjemmesejr til ganske fornuftige odds.

St. Gilloise – Anderlect = 1 = Odds 3,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY…

To Top