Nyhed

Torsdagens Nytår fyrværkeri på BettingNews…

Vi har på BettingNews valgt at holde fri i dag på redaktionen. Dels fordi udvalget af kampe er som det bør være en Nytårs aften. Men også fordi vi gerne vil nyde årets afslutning med, vore familie og venner.

Det har på mange måder været et Pisse Irriterende 2021, grundet den virus som har spredt sig fra Wuhang til resten af verden. Corvid-19 har sat sine spor på alt og det gælder naturligvis også fodbolden.

I foråret blev de fleste turneringer sat på hold, for senere at blive afgjort på mange forskellige måder, indenfor et kort tidsinterval. Og så startede den nye turnering hurtigt efter en sommerferie der forsvandt for mange spillere.

Dem der deltog i EL eller CL fik godt nok ikke meget tid at slappe af i, før de var i gang igen – og dem der så også er landsholds spillere, blev lige slidt en tand mere. Det er i redaktionens optik en af grundende til, at der har været mange kampe med udfald man ikke havde forestillet sig. 

Vi på BettingNews er kommet udenom de fleste, men vi har bestemt også være ramt af “underlige” resultater. Især en udligning i de døende minutter, har ramt os en del gange.

Men det skal ikke være en undskyldning for et mindre godt efterår og vi syntes selv vi kan mærke, at vi igen er ved at have fat – som vi plejer i vinterens og forårets turneringsrunder.

Vi er tilbage igen i morgen med årets første kampe – og sikkert også tunge hoveder.

RIGTIGT GODT NYTÅR TIL ALLE
…og TAK for både roser og kritik i 2020.

To Top