Frække

Torsdagens norske Frækkert…

Den norske Eliteserie er ved at gå på held og der er kun 3 runder tilbage til, at ændre sin placering i. Begge dagens mandskaber ligger godt til, men skal dagens hjemmehold med i det sjove selskab, så er en sejr nødvendig.

Viking – Vålerenga = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Bonus…

Viking øjner muligheden for at ende i det sjove selskab, efter de i en længere periode har udvist en super god form og en bunke sejre på stribe. De havde en lidt stram tid i oktober – men herefter har fanden nærmest taget ved dem. 5 sejre på stribe og et ordentlig hop op i tabellen. 

Med en sejr i dag, kan de komme endnu tættere og true indtil flere hold. Bl.a dagens gæster, som ligger i det gode selskab allerede. Og Vikings form er på et noget højere niveau end gæsternes fra Vålerenga. Vi tror på endnu en sejr til Viking. 

*

Vålerenga har haltet lidt i den senere periode og selv om der kun er 2 runder tilbage, kan det ende med at de alligevel ikke ender i top 4, som er dem der får en international chance i de næste hhv. EL og CL kval turneringer. Hjemme er Vålerenga blandt de absolut bedste og er stadig ubesejret efter 14 hjemmekampe.

De 5 kampe de har tabt i sæsonen har alle været på udebane og har er der også været en del remis. Selv om formen måske ikke er faldende i hastigt tempo, så er den i hvert fald stagneret i den seneste periode. Vi tror på et tæt opgør, men har fidus til en flermåls sejr, da Viking har scoret 2-4 mål i de seneste sejre – både hjemme og ude.

Viking – Vålerenga = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Bonus…

To Top