Bonus

Torsdagens nordiske Bonus fra EM kvalen…

Også dagens Bonus er hentet i knald-eller-fald kampene om de sidste 4 EM pladser. Her har vi en fidus til vores nordiske brødre på Island, som har vist at de især hjemme er “pisseirriterende” at spille imod og ofte vinder over deres modstander på vulkan øen.

Island – Rumænien = 1 = odds 2,35
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Island kan ikke byde på de bedste forhold, og det er nærmest at sammenligne med Valby stadion, når de spiller landskampe. Ligeledes spilles der på kunstgræs, som helt klart er en fordel for islændingene. Der udover kæmper de i alle 90 minutter og gør det med 100%.

De tabte senest hjemme til England og ude til Belgien. Men det er også 2 lidt uhyggelige mandskaber i denne periode. Dagens gæster er slet ikke på samme niveau eller sted i denne sæson. Island har aldrig vundet over dagens gæster, men har heller ikke spillet mod dem siden 1997. I dag har vi en fidus til dem.

*

Rumænien har ikke været med i en slutrunde i mange år og derfor ville det være helt fantastisk for nationen, hvis det endelig skulle lykkedes. Rumænien er blevet bedre og holdet er også vokset. Flere spillere er tilknyttet gode klubber og det smitter af på landsholdet.

Det var flot at slå Østrig i UNL med 3-2 på udebane, men her var østrigerne slet ikke klar og havde for mange spillere ude af form. Islændingene er aldrig ude af form, så her får de ingen fribilletter. At de har slået Færøerne og Malta på udebane tager vi ikke som et signal på styrke på udebane – bare at det var lette modstandere. Det er islændingene ikke.

Vi ved dog godt, at en remis også er et overhængende resultat som kan blive udfaldet af opgøret – men vi tror på vores nordiske brødre.

Island – Rumænien = 1 = odds 2,35
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top