Bonus

Torsdagens Landspokal Bonus på BN…

Vi slutter af hjemme i den danske andedam, hvor det er 2. kamp i Landspokalens semifinale og hvor dagens gæster tog sig af sejren i det første opgør. Vi tror at det gentager sig i dette opgør, selv om dagens hjemmehold bed godt fra sig i første kamp. Men der er bare så stor styrkeforskel mellem disse 2 mandskaber, at vi ikke tror på, at det vil lykkedes for hjemmeholdet.

SønderjyskE – FC Midjylland = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

SønderjyskE og Glenn Riddersholm fik sig lidt af en begmand i weekendens Superliga runde, da de hjemme kom foran med 2-0 mod bundholdet Horsens for så, at ende med at tabe 2-3. På 2 gyldne minutter både fejlede og snorksov de i SønderjyskE’s forsvar og det gav mål nr. 2 og 3 til Horsens og dermed et nederlag. Det er ikke urimeligt at tale om krise i SønderjyskE, med nu 4 nederlag på stribe, efter man gik over til slutspillet – ud af 4 mulige – inkl. en pokalkamp.

Det virker til, at der er begyndt at ske en hvis form for slidtage – enten spillerne i mellem eller måske ligefrem i forbindelse med træneren Glenn Riddersholm. Det er lidt svært at vurderer – men der er noget der ikke fungerer ordentligt, når de skal spille en kamp over 90 minutter. I dag kan de være sikre på, at de kommer til at spille i alle 90 minutter, mod et yderst kompetent mandskab.

*

FC Midtjylland ligner et mandskab der kan tage “The double” i denne sæson, da de også topper Superligaen og har et fornuftigt hul ned til nr. 2, som stadig er Brøndby IF. Her er det 2. kamp i Semifinalen og når de har vundet den, vil de formentlig komme til at stå overfor Randers, efter redaktionens mening. Og det bør være et hold de sagtens kan slå i en evt. finale. Men nu skal vi lige have afviklet dette 2. opgør først på Sydbank Park i Haderslev. 

Men FC Midtjylland har vist sig stærke på fremmed græs. I 2021 har de dog tabt til Lyngby og spillet remis i Parken i København, men vundet de øvrige 4 udekampe de har spillet. Det er også yderst sjældent de ikke score på fremmed græs. De 2 kampe de satte point til fik de ikke scoret, men i de øvrige fik de scoret en hel del. Så vi ser endnu en sikker udesejr i denne afgørende pokaldyst.

SønderjyskE – FC Midjylland = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top