Frække

Torsdagens landskamps Frækkert fra Serbien…

Dagens sidste anbefaling er som sædvanlig dagens Frækkert – som også er fra EM kval finalerne. Her går vi faktisk imod Bookmakerne i vores vurdering – og er faktisk en smule overrasket over hvor meget tiltro de har til deres favorit – men det vil tiden vise.

Serbien – Skotland = X2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Serbien er faldet i niveau i det seneste år. Vi tror ikke at det har noget med Corvid at gøre, men at spillermaterialet ikke har samme niveau som tidligere. Lidt underligt, så gør Serbien det faktisk bedre på udebane end hjemme. Ude har de hentet point i lande som Norge (2-1), Tyrkiet (2-2) og Lithauen (2-1).

Men hjemme har de ikke levet op til hvad man selv forventede. Remis mod Ukraine og Tyrkiet og nederlag til Ungarn. Seneste sejr var mod Luxembourg på 3-2 – hvilket ikke er overbevisende. I dag står der meget på spil og Serbien vil sikkert spille med livrem og seler – så vi skal ikke vente en storoffensiv fra dem.

*

Skotland vokser som landshold og har efterhånden ikke tabt i en længere periode. Faktisk skal vi tilbage til oktober 2019 for, at finde nederlag til lande som Belgien og Rusland. Så det er blevet til 8 sejre og en enkelt remis siden. I Skotland har de være stærke, men det er faktisk også tilfældet på udebane.

Både Tjekkiet og Cypern har tabt til Skotland på hjemmebane og i begge opgør scorede skotterne 2 mål. Vi tror at 1 enkelt mål er nok i dag til at vinde, men da det er et tæt sats – har vi taget remis med i anbefalingen og alligevel fået et ret godt Odds. Vi tror faktisk på en skotsk sejr, men da det er en afgørende kamp er der meget på spil for begge landshold og derfor sikkert også en meget taktisk affære.

Serbien – Skotland = X2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top