Frække

Torsdagens landskamps “Frækkert” fra BN…

Der er måske ikke så mange kampe, men landskampe er der flere af i dag – det er dog ikke det danske hold der er i spil i denne anbefaling – men vi mener at have fundet en lille “Frækkert” og overraskelse fra en anden gruppe.

Malta – Litauen = 1X = Odds 1,80
Spillet hos Verdens Bedste Bookmaker med flest kundetilbud…

Malta ligger i bunden af gruppen og har kun opnået nul point, så det er logisk nok og de har da heller ikke et hold der på ret mange måder, kan gøre en forskel i gruppen.

Vi mener dog alligevel, at de hjemme kan stå længe nok i vejen til at hente det første point i denne slutrunde, da gæsterne bestemt er til at tale med og Malta faktisk godt kan lidt hjemme.

Da Litauen senest var på besøg i 2015, tabte de rent faktisk til Malta med 0-2 og vi anser denne mulighed for at være til stede igen, selv om det er på et hængende hår. Derfor er der også indsat en gardering, så Malta har et måls forspring ved kampstart.

*

Litauen er måske ikke helt lige så ringe som hjemmeholdet, men det er i redaktionens øjne tæt på. De ligger da også næstsidst i gruppen, med 4 point. 3 fra hjemmekampen mod Malta som de vandt 2-0 og et point fra udebane i Skotland.

Dette burde være en kamp de skulle vinde, men der er lidt fravær på det litauiske mandskab og der er heller ikke noget rigtigt at spille for.

Dels er de på udebane og på et stadion der ikke river meget op i lysten, hvis man ikke lige er på hjemmeholdet. Vi tror lidt forsigtigt på mindst 1 point til hjemmeholdet.

Malta – Litauen = 1X = Odds 1,80
Spillet hos Verdens Bedste Bookmaker med flest kundetilbud…

To Top