Frække

Torsdagens La Liga Frækkert på BN…

I den spanske La Liga er vi nået til den 36 spillerunde ud af 38, hvilket betyder at der med dette opgør kun er 3 tilbage. Det vil betyde tiltrængt ferie for en hel del hold og spillere. Men de 2 mandskaber i dagens opgør er stadig ikke kommet helt på plads endnu, da der er både mulighed for nedrykning og en gruppespils plads – så det er 2 mandskaber med masser af motivation.

Eibar – Betis = X = Odds 3,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Eibar har i den grad brug for point, da de stadig ligger sidst i den spanske La Liga. Men der er sket noget i de seneste kampe, for med 2 sejre er situationen bragt fra umulig og håbløs – til mulig virkelig. Nu er der pludselig kun 2 point op til Valladolid, som er det mandskab der ligger lige over stregen. Og Huesca og Elche har 1 point mere. Så opskriften er ret klar og tydelig – point og helst i form af sejre.

De 2 seneste har givet sejre, men det har været mod mandskaber der selv ligger og roder i den forkerte 1/4 af La Liga. I dag er det et mandskab fra den anden endes 1/4 de skal møde og så er modstanden af en helt anden kaliber. Selv om Eibar har fundet noget af melodien, så tror vi ikke at de er i stand til at hive mere end det 1 point de starter op med – for en sejr tror vi bare ikke på.

*

Betis kan med en sejr sætte sig på 6. pladsen, som giver direkte adgang til næste sæsons udgave af ELs gruppespil. Så det er vigtigt at ende mindst som nr. 6. 1 point vil desværre ikke være nok, da de så ligger á point med Villarreal, men med en betydelig ringere score. Så ens sejr vil gøre forskellen. Men de har længe haft svært ved at vinde fodboldkampe – og også at tabe dem for den sags skyld.

De seneste 6 kampe hvor Betis har deltaget i, er endt uden vinder. 3x 1-1, 2x 0-0 og en enkelt gang endte det med 2-2. Så der er en grund ti at vi tror på at opgøret ender med en remis. Dels er Betis på udebane og hjemmeholdet Eibar har igen fundet en langt bedre form end de har haft det meste af sæsonen. Så vi fornemmer helt klart en point deling, hvilket Betis jo ikke er ukendt med.

Eibar – Betis = X = Odds 3,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top