Nyhed

Torsdagens Jule Bonus fra BettingNews…

Dagens anden og sidste anbefalingen fra en redaktionen der er begyndt at komme i julestemning, er hentet i den bedste engelske liga Premier League. Her er det 2 mandskaber der har overrasket på hver sin måde og det er hjemmeholdet der har pil op ad.

Sheffield Utd. – Newcastle = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du dagens Højeste Odds på dette udfald…

Sheffield Utd. er oprykkere til denne sæson og så i starten af sæsonen ud til, at ville få det mægtigt svært. Men de har lært niveauet at kende og har i deres 10 seneste kampe, kun tabt 2 af slagsen. Så de er ved lære gamet at kende.

Kun Liverpool og Leicester har et bedre forsvar, som kun har lukket 12 mål ind efter 13 kampe. Det er ret godt gået af en oprykker. De har da også spillet 5 ud af 6 kampe remis på udebane og vundet den sidste. Så de har et stærkt våben i deres defensiv.

I dag er de hjemme og her er de også begyndt at vise tænder. De slog Arsenal og spillede remis mod United, så der bliver ikke givet ved dørene selv om det er stærke hold der kommer på besøg. Liverpool var dog en for stor mundfuld. Men dagens gæster er heller ikke i nærheden af deres niveau. Sikker sejr.

*

Newcastle har gjort sådan lidt comsi comsa. De skal ikke slappe for meget af, så er de i farezonen, men holder de deres niveau genne hele sæsonen – så skal de nok overleve den uden at ryge ned. Men formen er kun jævn.

De vandt senest over West Ham der virkelig er inde i en kriseperiode på udebane, men ellers er der godt nok langt mellem snapsene og remis har de endnu ikke spillet ude. Så det er blevet til 5 nederlag og en score på 6-16.

Med tanke på dagens hjemmehold i forhold til form, spillested og selvtillid, så vil Newcastle få en svær dag på kontoret. Vi har ret svært ved at se at Newcastle har så meget at skyde med, at det kan give nogen former for point. Vi er ret sikre på, at gæsterne taber i dag – igen.

Sheffield Utd. – Newcastle = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top