Nyhed

Torsdagens italienske Super Pokal Frækkert…

Det ser ud til at dette opgør får lov at blive afviklet, trods den massive tilstedeværelse af Corvid-19. Men om det bliver for tomme tribuner er der ikke meldt noget ud om endnu. Men kampen burde blive spillet ifølge alle bulletiner.

Her til morgen blev kampen så alligevel aflyst…!

Napoli – Inter = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Napoli har endeligt fundet sig selv igen, efter en længere periode med mange nederlag og en træner der tog til Premier League. Men nu er det igen som i gamle dage og Napoli er igen et super godt hold, som alle har det meget svært med.

Ingen tvivl om, at dagens gæster er i den absolut stærkeste ende af modstandere de kunne trække her i Semifinalerne, som spilles over 2 kampe. Både form og spillested giver Napoli en lille fordel. En sejr tror vi er nødvendig, hvis Napoli skal komme videre efter næste kamp hos Inter – og den henter de, selv om det bliver tæt.

*

Inter har haft en tilfredsstillende sæson, men har igen fået jordforbindelsen tilbage og er ikke så uovervindelige som tidliere på sæsonen. Men Inter har også rigtig mange jern i ilden og det slider utvivlsomt på mandskabet.

De gik videre efter at have slået Ludogorets , både ude og hjemme og skal til den igen i næste uge. Så med tanke på, at de skal spille Serie A i weekenden og igen i midtugen, tror vi at Inter spare et par spillere her. Der er jo en returkamp, hvor et evt. nederlag kan indhentes, hvis et evt. nederlag ikke bliver for stort. Et nederlag på et enkelt mål ligger indenfor skiven.

Napoli – Inter = 1 = Odds 2,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top