Nyhed

Torsdagens italienske “Special Bonus” fra pokalen…

Dagens 2. anbefaling er fra den italienske Coppa Italia, som de faktisk tager rimeligt alvorligt på disse kanter og når man nu alligevel er nået til 1/4 finalerne, kan man jo ligeså godt satse på, at gå hele vejen.

Inter – Lazio = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

Inter har vist en smule svagheder på det seneste, efter et eller rimeligt suverænt efterår. Det var lidt ujævnt i december, det blev rette op – og det har været en smule det samme på det seneste.

Men det her er ikke Serie A, men pokalen og her har vi en rigtig god fidus til hjemmeholdet, for det er noget de er gode til. Vi tror på en overordentlig kedelig kamp, hvor Inter sikkert vil vinde med 1-0. Men vinder tror vi på, at de gør.

*

Lazio blomstrede lidt op i jule og nytårs perioden og det gav lidt lys i øjnene på deres lidt prøvede fans. Men det ser ud til, at de igen er faldet lidt ned i hul.

De 2 seneste kampe er begge tabt, men lidt retfærdighed skal der til, da det var mod hhv. Juventus og Napoli. Men de har bare ikke styrken til at hamle op med de bedste. På udebane har vi slet ikke tillid til, at de skal overraske.

Ligeledes har Inter i mange år haft et godt tag på dagens gæster og kun 1 gang, i de seneste 6 kampe, har Lazio vundet de indbyrdes opgør og kun 1 remis. Så Inter har vundet 4 både ude og hjemme – som de også gør i dag.

Inter – Lazio = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

To Top