Freynhofer

Torsdagens italienske “Sats”…

Vi har i ventetiden på VM set og nørdet lidt mere i lidt lavere rækkere og har fundet dette opgør fra Italien, som måske på enkelte kan virke lige så forvirrende som det er med italiensk politik. Det er Serie B var har nørdet i.

Ascoli – Entella = X = Odds 3,10
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream og Odds…

Ascoli fik dygtigt hentet en remis på 0-0 hjem i det første af de to opgør der skal afgøre hvilke af disse 2 hold, der endegyldigt skal ned i den noget mindre flatterende Serie C.

Selv om Ascoli er elendige ude, betyder det ikke at de er knald gode hjemme. De er faktisk mindre jævnt gode, men formår dog alligevel at vinde med mellemrum, især mod de ringeste udehold – og spille remis med de næst ringeste.

Historisk har disse 2 hold i deres 3 møder spillet remis og med tanke på, at det er italiensk fodbold og kampen værdi – er der nok ikke nogle af holdene der vil alt for meget – som det var tilfældet i det første opgør.

*

Entella har kun sporadisk vundet på udebane, men har været dygtige til at hente det ene point i rigtigt mange kampe. At de så heller ikke er særligt bevendte hjemme hjælper dem bestemt ikke.

1/3 af deres udekampe er endt remis og det har været mod hold i stort set samme kaliber som dagens hjemmehold. Ligeledes er Entella, ligesom hjemmeholdet, blandt de ringest scorende hold i Serie B – så vi skal bestemt ikke forvente et målorgie.

Ascoli – Entella = X = Odds 3,10
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream og Odds…

To Top