Nyhed

Torsdagens italienske pokal Bonus på BN…

Vi er nået til 1/8 finalerne i den italienske Coppa Italia og det betyder at vindes de 3 næste runder, så er det finaletid. Så selvfølgelig vil begge mandskaber prøve at gå efter denne triumf og man skal heller ikke glemme de penge der følger med i hver runde. De er noget større end danske hold får ved deres deltagelse i den hjemlige pendant.

Torino – Genoa = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

Torino kan selvfølgelig godt drømme om en pokaltriumf, men det er nok også det nærmeste de kommer. For Torino har ikke hverken form, hold eller niveau til at stå øverst når turnering når til finalen. Men vi tror de når videre efter denne runde.

Torino har det godt med dagens gæster, da de ikke har tabt til dem siden 2009. Altså det er 10 år siden, de sidst led et nederlag. Senest de 2 hold mødte hinanden var i Genoa og her tog Torino hjem med alle 3 point. Det var på udebane.

Torino er en kende bedre foran egne fans og da både fom, historik og mandskab er til Torinos fordel – er vi slet ikke i tvivl om, at de også vinder dette opgør. Evnerne på udebane hos dagens gæster er helt klart også til Torinos fordel.

*

Genoa er nærmest elendige på udebane. De har dog spillet 3 kampe remis ud af 8 kampe d har spillet på fremmed græs – er de 5 tabt. Altså ikke en eneste sejr på fremmed græs i denne sæson. Det giver ikke specielt meget selvtillid op til denne kamp.

Nu kan Genoa smide alle udfordringer over bord og bare gå ud og spille frigjort. Men det syntes vi faktisk de har gjort hele sæsonen og måske også alt for frigjort. 23 mål i eget net efter 8 udekampe er ikke bare for meget – men ALT for meget. Nej vi har svært ved at finde bare en lille årsag til at de skulle – og at bolden er rund virker ikke til Genoa’s fordel i denne sæson.

Torino – Genoa = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top