Bonus

Torsdagens internationale Super Bonus…

Så skal vi have afviklet en af de store “Super Cup’er”, hvor det er UEFA der er arrangør og hvor der både er masser af prestige og ikke mindst penge, for det hold der ender med at stå med trofæet. Vi tror at vinderen er ret overbevisende i dag.

Bayern München – Sevilla (0-1) = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Bayern München er et mandskab man ikke behøver at skrive så meget om, for de har det med at fastholde deres styrke og deres spillestil. De vandt Champions League i sidste sæson og derfor er de med i dette opgør, mod vidnerne af Europa League.

Kampen spilles på neutral bane i Ungarn, så her har hverken det tyske eller det spanske mandskab nogen fordel. Men vi ser alligevel tyskerne som klare favoritter – og vi er sikre på, at de fortsætter med at vinde med flere end 1 mål, både internationalt og i Bundesligaen.

*

Sevilla slog Inter i deres finale og var godt kørende i den periode. Det var forøvrigt også en meget seværdig kamp, hvor bl.a Christian Eriksen glimtede med mellemrum. Også den kamp blev spillet på neutral bane.

Vi er ret overbeviste om, at Sevilla ikke kommer stormende frem i dette opgør, men nok lige vil føle sig frem for, at mærke egen form og se hvad tyskerne har gang i. Det er tidligt på sæsonen og vi ved at tyskerne altid er godt forberedt. Vi tror at Sevilla er en smule efter her i opstarten af deres nye sæson.

Bayern München – Sevilla (0-1) = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top