Bonus

Torsdagens internationale “Special Bonus”…

Også dagens “Special Bonus” er hentet i den næst mest prestigefyldte turnering i Europa, nemlig Euro League, hvor den endelige vinder får direkte adgang til næste års gruppespil i Champions League – det skulle være motivation nok.

Vaduz – Zalgiris = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor DU kan få DIT indskud 3 Doblet…

Vaduz er nok ikke så kendt af mange og bor også til dagligt i fyrstedømmet Lichtenstein. Men de deltager i den næstbedste schweiziske række Challenge League, hvor det er lidt af en blandet landhandel.

De fik dog et godt udgangspunkt, selv om de tabte med 0-1, for hjemme i Vaduz er de en del bedre end på fremmed græs. Det vil blive tæt og en smal 1-0 sejr til hjemmeholdet vil nok gentage sig. Hvem der så går samlet videre vil vi ikke spå om.

*

Zalgiris kommer fra Litauen og spiller i den bedste række, som vi vurderer er på niveau med den næstbedste række i Schweiz.

De gør det dog OK på udebane og er i den hjemlige turnering stadig ubesejrede som gæster, men vi vurderer at dagens hjemmehold er bedre end de fleste fra den bedste litauiske række. Så et tæt opgør med kun et mål og det er til hjemmeholdet.

Vaduz – Zalgiris = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor DU kan få DIT indskud 3 Doblet…

To Top