Nyhed

Torsdagens franske Pokal Bonus på BettingNews…

Vi er lige smuttet over i den franske pokalturnering Coupe de France, hvor 2 af de bedre mandskaber fra den bedste franske række Ligue 1, her tørner sammen. Det er 2 meget formstærke mandskaber, så det kunne godt gå hen og blive en seværdig kamp – hvilket ikke sker så tit i Frankrig.

Nice – Lyon = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Nice har fundet en rigtig god form i denne periode og har i en længere periode ikke sat særligt mange point til. Især hjemme har styrken ændret sig markant til det bedre. Her er de seneste 7 kampe endt med 6 sejre og en remis. Kun 2 mandskaber har slået dem i denne sæson og det var PSG og Marseille.

I dag er det ikke Ligue 1 men pokalbold og her er der lidt andre parametre der skal medtages. Vi er nået til 1/8 finalerne, så vi er ved at nærme os de sjove kampe. Nice har udfordringer i tabellen i Ligue 1, så man vil helt sikkert gå efter muligheden for denne triumf – især nu hvor formen bare spiller.

*

Lyon har samme positive udfordringer som hjemmeholdet. En forrygende god form og en rigtig god placering i Ligue 1. Lyon vil naturligvis også gerne have denne triumf og vil nok også udnytte den gode form og stille i stærkeste opstilling.

Lyon er på udebane og her gør de det faktisk ganske habilt. Det er også en pokalkamp, så den defensive faktor vil nok spille ind hos begge mandskaber. Var det en Ligue 1 kamp, ville vi nok spille X2 – men i dag tror vi mere på 1X i ordinær spilletid. Men hvem der går videre samlet tør vi ikke spå om.

Nice – Lyon = 1X = Odds 1,65
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top