Frække

Torsdagens Frækkeste EL valg…

Dagens hjemmehold har vi en smule kendskab til på den internationale scene, da de røg ud af Champions League kvalen til denne sæson danske repræsentant FC Midtjylland. Men fik efterfølgende en udebanesejr i den afgørende EL-kvalkamp og er derfor med her.

Ludogorets – Antwerpen = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Ludogorets er i glimrende form og ligger da også nr. 2 i den hjemlige liga, med 1 point op til nr. 1. Ludogorets har både været med i Champions League og Europa League før, og har efterhånden fået en masse god erfaring i denne slags kampe. Især hjemme på Huvepharma Arena er de stærke, selv om de tabte med 0-1 til FCM.

På det tidspunkt var holdet nok heller ikke rigtigt i form, grundet Corvid-19 og mange hold var meget ubalanceret i både spil og resultater. Nu er det igen næsten levet hverdag og tingene normaliseres langsomt på fodboldbanen. tilskuerne må så vente lidt endnu. Men Ludogorets skal nok klare sig uden dem i aften og vinde første opgør.

*

Antwerpen fra Belgien mener vi vil får det svært i deres gruppe, hvor også Tottenham og LASK er placeret. vi tror at Tottenham vil satse på EL denne gang og stadig få en god sæson hjemme i PL. Så der er i vores optuk på redaktionen kun 1 plads for de 3 sidste hold at spille om.

Antwerpen er kommet hæderligt i gang i den hjemlig liga i Belgien Jupiler League og ligger nr. 5 i en tæt top. De klarer sig rimeligt på udebane, mod de mindre gode hold, men taber til de etablerede og bedre mandskaber. Vi tror at Ludogorets vil kunne overmatche de belgiske gæster.

Ludogorets – Antwerpen = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top