Frække

Torsdagens Frækkert’en fra EL kvalen…

Så har vi fundet et internationalt opgør, hvor det er græsk og tysk fodbold der står overfor hinanden. Selv om det tyske mandskab skal en tur ned til det lidt mere varme Grækenland, så mener vi helt klart at tysk bold er både bedre og stærkere den græske ditto.

AEK – Wolfsburg = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

AEK har tidligere deltaget i Europa League og slog St. Gallen fra Østrig ud før dette opgør. På den ene side er det heldigt at AEK trak hjemmebanen, men på den anden side har de ikke vist den samme styrke, som de fleste græske hold har. 

Det betyder ikke at de er helt elendige men, at gode hold alt for ofte får point med hjem. De tabte eksempelvis til Olympiakos hjemme. Den eneste sejr har været over Lamia, som bestemt ikke er noget at råbe hurra for. Vi tror at de får det svært i dag, men nok skal levere en god kamp og tabe med et enkelt mål.

*

Wolfsburg skuffede en smule i weekendens udekamp mod Freiburg, men nok lidt naturligt var der lidt fokus på dette opgør. Men de hev da en remis med hjem på 1-1. Ellers har de helt klart haft en godkendt start på sæsonen, selv om de ikke har fået det helt op og ringe endnu.

Men Wolfsburg er et langt bedre hold og har de en almindelig og koncentreret dag på kontoret, så skal AEK virkelig ramme dagen for, at tro på en mulighed. Wolfsburg er stærke nok til at sende dem selv i gruppespillet, men det bliver sikkert en tæt kamp og en udesejr på 1-0.

AEK – Wolfsburg = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top