Nyhed

Torsdagens “Frækkert” Tyskland…

Vi slutter den torsdag af med en helt almindelig turneringskamp, som dog er fra en række vi holder ganske godt øje med, men ikke anbefaler så mange kampe fra, nemlig 2. Bundesliga. Men i dag har vi fundet et opgør der har fundet vej ind i dagens anbefalinger.

Union Berlin – FC Köln = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Union Berlin kæmper med formen i denne periode og dumme pointtab har sendt dem lidt ned i rækken efter, at have ligget helt i top. Men det er ikke værre end at de ligger nr. 4 – men det er bare lige den placering der ikke kan bruges til noget.

Det er mest ude de har skuffet, hjemme på An der Alten er de faktisk rigtigt dygtige og er stadig et af de bedste i 2. Bundesliga på hjemmebane. Her er de stadig ubesejrede, med 6 sejre og 3 gange remis. Så nogle kan måske undre sig over vores valg af favorit.

*

FC Köln tabte hjemme i sidste runde, men er placeret på en 2. plads pt. Men det er også hjemme hvor de har skuffet mest og har tabt hele 3 opgør foran egne fans. Det går en hel del bedre på udebane.

Her har man kun tabt et enkelt opgør og vundet 6 ud af 8 kampe. Ligeledes er scoreren på 19-7, hvilke indikerer et hold der behersker omstillingsspillet til perfektion.

FC Köln har ikke tabt til dagens hjemmehold siden 2012 og har kun spillet remis en gang siden. Vi tror på dem igen i dag og en sejr – selv om det ligger lidt udenfor hvad mange vil mene.

Union Berlin – FC Köln = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top