Frække

Torsdagens “Frækkert” fra VM-kvalen…

Også dagens “Frækkert” er hentet i den igangværende VM kvalifikation, hvor Danmark trods alt stadig har en mulighed for, at ende i Top 2, men her er det de blå-gule, vi har sat vores fokus på.

Bulgarien – Sverige = 1X = Odds 2,00
Få kr. 100,- Gratis på Danmarks VM kamp…

Bulgarien har gjort det rigtigt fint indtil videre deres VM-kval gruppe og især hjemme har de været lidt af en besværlig størrelse, selv oor de større nationer. De er pt placeret som nr. 4 i puljen, men kun 4 point efter Sverige, som ligger nr. 1.

Hjemme er de ubesejrede efter deres 4 første kampe og det har været hold som Luxembourg, Hviderusland og senest var det Holland, som blev sendt hjem med en sæk på 2-0.

Vi har nu mest lyst til at spille på hjemmesejren endnu engang, men er også rimelige, da vi ved mange følger vores anbefalinger. Og skulle vi sætte en hel månedsløn på kampen, som ville vi spille Dobbelt-chancen som i anbefalingen her.

*

Sverige topper gruppe Amed 13 point efter 6 kampe. Har kun tabt et opgør og det var ude mod Frankrig, hvilket vel er acceptabelt. Men den anden udekamp var mod Luxembourg, og den hev man med nød og næppe hjem, med en sejr på 1-0

Så på udebane er det slet ikke det samme hold som de, når de spiller hjemme på nationalarenaen, hvilket en scorer på 2-2 også giver nogle indikationer på.

De slog dem 3-0 i deres seneste indbyrdes møde med Bulgarien, men Bulgarien er faktisk som nat og dag – ude og hjemme. Så det vil være et helt andet slags mandskab, med en helt anden type motivation, som svenskerne løber ind i. En remis vil svenskerne kunne leve med.

Bulgarien – Sverige = 1X = Odds 2,00
Få kr. 100,- Gratis på Danmarks VM kamp…

To Top