Nyhed

Torsdagens “Frækkert” fra Swiss Cup i Schweiz…

Som de 2 øvrige anbefalinger er også den “Frække” blevet til en Play Offs kamp, men denne gang fra det alperige land Schweiz. Et opgør hvor mange vil mene at der ikke er en oplagt vinder, men her er vi bestemt ikke enige.

Thun – Lugano = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Thun har gjort det rigtigt godt i denne sæson og ligger faktisk og kæmper med Basel om den sidste CL plads ud af 2, de har at kæmpe for. Kun 4 point er der op til en uventet succesoplevelse.

Pokalen er den korteste vej t Europa og hvor ikke tage en genvej, nu hvo formen er bragende god og det kører godt over det hele. 1 nederlag i 15 hjemmekampe fortæller, at på Stockhorn Arena vinder de næsten hver gang.

*

Lugano er nået til 1/4 finalerne og som et hold der kæmper for overlevelse, så er det godt gået at nå så langt. Men vi tror så også at endestationen er nået efter dagens opgør.

Formen taler heller ikke til Lugano’s fordel. Kun 2 sejre i deres 10 seneste kampe skræmmer ikke nogen. Ud over en sejr i seneste runde på udebane, har det mest været i pokalen de har vundet på fremmed græs.

I dag spiller de mod et hold de kun har vundet 2 gange over på udebane, efter vi skiftede 1900 ud med 2000. Så Stockhorn Arena er bestemt heller ikke deres ynglings stadion.

Thun – Lugano = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top