Frække

Torsdagens Frækkert fra Spanien…

Skærtorsdag er en Helligdag og i mange af de katolske lande, spilles der normalt ikke fodbold på disse dage. Men i Spanien har man set sig nødsaget til, at gøre brug af Påskens dage også, grundet korte og stramme program der er i denne sæson. Og i La Liga 2 skal de nå 42 runder. Så der mangler stadig 9 af slagsen.

Las Palmas – Lugo = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Las Palmas er fra den populære turist ø Gran Canaria, hvor især englænderne har det med at frekventere. Men her er det fodbold og ikke ferie det handler om. Men som de fleste Ø-hold, har de det bedste hjemme på deres Øer, end de har det på udebane. Sådan er det også for Las Palmas. Kun 4 nederlag hjemme efter 15 kampe, men kun 2 udesejre efter 16 kampe.

Så den samlede form kan man ikke bruge til så meget, med tanke på deres udebane evner, men ser man isoleret på hjemmebanen, så er det straks mere positivt. Det betyder ikke, at de er suveræne hjemme, men bare at de er rigtig svære at slå på eget græstæppe. Dagens gæster et et hold, som Las Palmas plejer at hev det godt med, når de gæster ferie paradiset.

*

Lugo har næppe tid til at tænke på ferie, for de synker faretruende nær de nederste placeringer. Kun 5 point skiller dem fra holdet lige under stregen, og med en ringe form er den måske endnu tættere på. Vi skal hele 10 runder tilbage for, at finde den seneste sejr til Lugo. Naturligvis var det hjemme, for også de er stærkest hjemme og elendige ude. Kun 2 gange er de rejst hjem med en sejr i bagagen i denne sæson, efter en udekamp.

Så både formen er helt elendig og evnerne på udebane er det samme sted. Vi har på redaktionen svært ved at se, at Lugo har så meget at skyde med, at de kan tage point med hjem i dag. Vi fornemmer endda, at de ender helt nede i den zone, hvor man ryger ud af række, for der har ikke været nogen forbedringer i en maget lang periode. Og de kommer heller ikke i dag, med en så ringe form og udebane evne.

Las Palmas – Lugo = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top