Nyhed

Torsdagens “Frækkert” fra Portugals Segunda Liga…

Da udvalget i dag ikke er himmelråbende stort, er vi til dagens anden og sidste anbefaling taget et smut ned i varmen i Portugal, hvor det er landets næstbedste række der har fået æren at være den udvalgte kamp i kategorien “Frække”.

Farense – Benfica B = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Farense ligger 2 pladser efter dagens gæster fra Benfica’s talenttrup og er helt klar et bedre hold foran egne fans hjemme på São Luís. Her har de kun tabt 1 opgør og det var mod det stærke udebanemandskab fra Academica.

Formen er god, men man skal se at få en bedre offensiv banket sammen, for det er meget snævre sejre de hiver hjem, med kun 1 mål. Til gengæld er defensiven godkendt hjemme på São Luís, hvor de står godt foran eget mål. Vi tror de sniger alle 3 pint hjem i dag – og det bliver sikkert kun med 1 enkelt mål, som de plejer.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Benfica B er talenttruppen, hvor flere af de bedste spillere ender på klubbens bedste hold. SÅ der er mange gode spillere samlet på dette hold og de ligger da også placeret i den gode ende af tabellen, men kan dog ikke rykke op.

Benfica er helt klart bedst hjemme hvor de stadig er ubesejrede og ikke har sat et eneste point til. På udebane er de ikke lige så sejrs vante, hvor de kn er rejst hjem med en af slagsen. Det kunne godt ligne en remis, men vi vurderer, at gæsterne lige mangler det sidste på udebane – da det er unge spillere, hvor tryghed er en stor faktor.

Farense – Benfica B = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top