Frække

Torsdagens “Frækkert” fra nytårs panelet…

Torsdagens “Frækkert” er et opgør fra den engelske Premier League, hvor et noget skuffende gæstende tophold skal se, om de kan revanchere nogle af de pointtab de har oplevet på det seneste.

Crystal Palace – Arsenal = 1X = Odds 2,05
Spillet hvor du kan hente kr. 2.000,- Xtra at spille for…

Crystal Palace er faktisk i fin form og har kun lidt et enkelt nederlag i deres seneste 10 kampe. Så de kravler stille og roligt op fra bundregionerne og er ved at placere sig i midten af tabellen. Formen er den 5. bedste i denne periode i Premier League.

De er ikke et udpræget hjemmehold, men har dog fået point i 6 af deres 9 kampe hjemme på Selhurst Park i london i denne sæson og her er de et svært hold at spille imod.

Senest d mødte Arsenal her på Selhurst Park vandt Crystal Palace med 3-0, hvor Arsenal også var inde i en dårlig periode. Helt å galt tror vi ikke det går denne gang og har derfor garderet os med en evt remis.

*

Arsenal startede sæsonen flyvende, men har sidenhen tumlet rundt som en beruset alkoholiker. Det er sikkert deres deltagelse i Champions League der har kostet på den hjemlige front og en del slitage på holdet.

Formen er måske ikke ringe, men heller ikke særlig god og på udebane er de slet ikke det storhold de burde være. Kun 2 sejre og 3 gange remis efter 9 kampe er ikke det man havde forventet efter 9 udekampe.

Vi tror ikke på et noget slidt Arsenalhold men erkender dog, at muligheden for endnu en remis er til stede i dette opgør. Hjemmeholdet har trods alt spillet 17# af deres turneringskampe remis.

Crystal Palace – Arsenal = 1X = Odds 2,05
Spillet hvor du kan hente kr. 2.000,- Xtra at spille for…

To Top