Nyhed

Torsdagens “Frækkert” fra Frankrig på BN…

Sjældent bevæger vi os ned på det 3. bedste franske niveau med vores anbefalinger, men vi spiller elv ind-i-mellem på kampe fra denne række. Så vi har naturligvis et godt kendskab til rækken, som i daglig ale kaldes for National. En lidt tung række at komme op fra, men der er ind-i-mellem nogle gode spilletilbud der holder.

Boulogne – Rodez = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%

Boulogne taber yderst sjældent hjemme foran egne fans på La Libération Stadion i Boulogne. Det er da heller ikke sket endnu i denne sæson, men 2 ud af 6 gange har de dog måttet strække gevær og gå i omklædningsrummet med en remis.

Scoreren på 10-2 viser også at de har et koncept der virker og som de føler sig trygge ved. De 2 gage remis har været mod ganske hæderlige udehold, som vi vurderer er en tand bedre end dagens gæster i denne periode. i tror på en tæt 1 måls sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Rodez er faktisk rækkens bedste udehold og har kun tabt en enkelt kamp på fremmed græs indtil nu. Men det har været mod hold vi vurderer ikke har helt samme hjemmebanestyrke som dagens ditto.

Rodez har samme pointtal som Boulogne, men en ringere score. – dog kun 1 mål. Så det er helt naturligt at vurdere de 2 hold som meget jævnbyrdige og det ligner da også en remis. Vi har dog en fidus til hjemmeholdet lige får scoret en kasse og så lukker de af.

Boulogne – Rodez = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%

To Top