Frække

Torsdagens “frækkert” fra Expert panelet…

Dagens sidste forslag er også hentet i EL og her tror vi på en lille overraskelse, men har dog garderet os i respekt for de mange der følger vores daglige anbefalinger her på BettingNews.

En lille tilføjelse fra vores tyrkiet rejse – hurtig internet er noget man ikke går så højt op i, så vores tålmodighed har virkelig været sat på prøve – med masser af ventetid.

Vardar – Zenit Petersborg = 1X = Odds 3,20
Spillet hvor du kan se og følge kampen LIVE…

Vadarb spiller til dagligt i den makedonske liga Prva, hvor de ligger i midten, da de har spillet færre kampe end de øvrige hold i rækken. De har vundet begge deres opgør hjemme på Philip II Arena i Skopje med en score på 7-1.

Også i international sammenhæng har de vist sig stærke hjemme, hvor hold som Malmø FF, FC København og Fenerbache alle har tabt og kun FCK tabte med et enkelt mål. Vi tror på at de får mindst remis mod russerne.

*

Zenit Petersborg har tidligere været rigtig stærke, både nationalt og internationalt, men de er faldet lidt i niveau de sidste par år. Ude har de de samme problemer som alle hold og de er bestemt til at snakke med i denne sæson, når de ikke er hjemme foran egne fans.

Hollandske Utrecht tabte de til på udebane og vi mener på redaktionen, at Vadar er mindst lige så stærke, når de spiller hjemme på Philip II Arena. Vi er godt klar over at Zenit har masser af erfaring og også et godt hold – men de er bare ikke af samme klasse som få år tilbage.

Vardar – Zenit Petersborg = 1X = Odds 3,20
Spillet hvor du kan se og følge kampen LIVE…

To Top