Nyhed

Torsdagens Frækkert fra Europa Leagues gruppespil…

Dagens sidste spil er dagens “Frækkert” og den er også hentet i den næstbedste klubturnering i Europa. Her ser vi et opgør mellem 2 mandskaber, som stort set definitivt kan sikre sig med en sejr i dag.

Basel – Getafe = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Basel ser ud til at være ved at finde sig selv, efter et par sæsoner hvor det har været Young Boys der har haft teten i landets bedste række. Men i denne sæson har Basel igen fået skruet et godt mandskab sammen, som har vist stabilitet.

Basel er et godt hjemmehold og spiller de som de plejer, så mener vi på redaktionen, at Basel er det bedste af disse 2 mandskaber. Basel rejste da også fra Spanien med en 1-0 sejr. Vi tror at kampen ender på samme måde i dag. Der er dog lidt skader i truppen, men den virker bred nok til at kunne håndtere denne udfordring.

*

Getafe kan godt tåle et nederlag i dag, men vil gøre det mere besværligt for sig selv. Så Getafe vil nok være okay tilfredse med en remis – men som udgangspunkt er det naturligvis sejren de går efter.

Og Getafe har faktisk være rigtigt fornuftigt spillende på fremmed græs i denne sæson. De vandt ude over Krasnador, men også i den hjemlige liga får de masser af point på udebane.

Men dagens modstander er i vores optik på redaktionen, noget stærkere end bundholdet Celta, så det er i dag de virkelig skal vise om, de er gode på fremmed græs. Det bliver nok et ultra tæt opgør og muligheden for remis er bestemt til stede – vi tror dog bare på en sejr til det schweiziske hjemmehold fra Basel.

Basel – Getafe = 1 = Odds 2,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top