Frække

Torsdagens “Frækkert” fra Europa League…

Dagens sidste anbefaling på BN er også hentet i EL og her fornemmer vi en lille overraskelse i det første opgør, men er rimeligt overbeviste om, at vores favorit ikke går videre over de to kampe.

Ludogorets – AC Milan = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Ludogorets er Bulgariens svar på Brøndby IF, som i denne sæson kun har CSKA Sofia som reelle modstandere til titlen. De har selvfølgelig ikke samme styrke som AC Milan, men i denne slags opgør vokser de fleste hold.

Hjemme på Ludogorec Arena er de næsten urørlige. Kun tyrkiske Basaksehir og CSKA Sofia har formået at vinde her. Ellers har det stort set heddet sejre i alle de øvrige kampe her.

Vi tror godt, at Ludogorets kan “drille” AC Milan i det første opgør, men vil dog blive noget overrasket hvis, de ender med at gå videre efter de 2 opgør, til EL’s 1/8 finaler.

*

AC Milan mangler stadig en del af fordums styrke og i denne sæson får de heller ikke det optimale ud af deres trup. Derfor er de også kun placeret lige udenfor de sjove pladser i denne periode af sæsonen.

Det skyldes mest deres mindre styrke på fremmed græs, hvor de har tabt en del flere kampe end hvad man ellers havde forventet. Her har man tabt 5 opgør ind til nu. I EL sammenhæng er det lidt det samme, hvor man vandt et opgør spillede et remis og tabte til Rijeka!

Vi er ikke i tvivl om hvem der vinder returopgøret på San Siro, men her på Ludogorec Arena er vi ikke så sikker på, at AC Milan får point med hjem fra.

Ludogorets – AC Milan = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top