Nyhed

Torsdagens “Frækkert” fra Europa League…

Alle gode gange 3 og det betyder at også dagens sidste anbefaling er hentet i Europa League. Her er det til gengæld den kamp vi på redaktionen selv skal overvære, hvor det er 2 af de lidt mere kompetente mandskaber der her tørner sammen.

Inter – Frankfurt = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og får flere Bonusser

Inter har faktisk haft en god sæson. Juventus og Napoli er stukket af i den hjemlige liga Serie A, men en placering som nr. 3 eller 4 er næsten uundgåeligt. Det betyder, at det også hedder Europa i næste sæson.

Hjemme på San Siro i Milano er Inter ret kompetente. Scoreren hedder i Serie A 21-6, så der gives ikke ved dørene. I gruppe spillet holde man Barcelona på en remis 1-1, men slog Rapid Wien.

Formen er fin og prioriteringen af truppen til den forskellige kampe, er heller ikke presset af skader eller dårlig form. Så Inter er hvor de sikkert gerne vil være og det vurderer vi giver en sejr i dag.

*

Frankfurt har også en glimrende form i denne periode og ligger med fremme i Bundesligaen, hvor det er sjovt at gå på banen. Den nuværende 6. plads fortæller om et hold der godt kan spille bold.

Frankfurt fik kun 0-0, men de virkede også fastlåste og måske en smule trykkede af situationen og den store mulighed for succes. I dag kan de spille mere frigjort, for kun en sejr vil tælle.

Vi er ret overbeviste om, at det bliver en seværdig kamp og især 2. halvleg skal der nok komme gang i, især hvis det ene hold er foran. Vi skal selv se opgøret og vi glæder os faktisk.

Inter – Frankfurt = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti med PayPal og får flere Bonusser

To Top