Nyhed

Torsdagens “Frækkert” fra Europa League…

Vi har en god fornemmelse af dagens sidste anbefaling, men vi ved også godt at det ikke er det mest oplagte udfald vi har valgt at satse på. Til gengæld har vi så en Dobbel-Chance at hente et godt odds hjem på.

Dudelange – Olympiakos = 1X = Odds 2,45
Spillet hvor du får 122% i Bonus som NY Kunde…

Dudelange er rimelige ukendte for de fleste og spiller til dagligt i den bedste række i Luxembourg. En turnering de færreste følger med i. Vi indrømmer da også gerne, at vi kun “smigkigger” med for, at se om der er nogle gode odds med mellemrum.

Men Dudelange er helt suveræne i den hjemlige liga, som på ingen måde kan bruges som et sammenlignings grundlag i forbindelse med Europa League. De ligger da også sidst med 0 point.

Men de fik et fint resultat mod AC Milan med et nederlag på kun 0-1 og vi tror at de endnu engang kan gøre god figur hjemme i lilleputstaten og denne gang hente mindst det ene point.

*

Olympiakos har kun fået 1 point efter møder mod Sevilla og AC Milan. Det var hjemme de hentede 0-0 mod Sevilla. Til gengæld tabte de 1-3 på udebane til AC Milan, Så her er de helt klart til at tale med.

Og de har det svært på fremmed græs, med kun 1 sejr indtil nu i den nye sæson. Så deres evner på udebane har en del at lade tilbage at ønske og derfor tror vi ikke at de har den nødvendige styrke til, at hente alle 3 point.

Dudelange – Olympiakos = 1X = Odds 2,45
Spillet hvor du får 122% i Bonus som NY Kunde…

To Top