Nyhed

Torsdagens “Frækkert” fra Europa League…

Vi slutter af med den sidste anbefaling fra Europa League, hvor vi er ret sikre på en udesejr. Når den så også føles sikkert i maven og odds’et er til at bruge til noget. Så den skal have et behersket skud og vi sender lidt guld efter det opgør.

Krasnodor – Sevilla = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest FreeBets

Krasnodor spiller til dagligt i den bedste russiske række Premier League og gør det faktisk helt fornuftigt. I Europa League sammenhæng har de også lagt fornuftigt ud ved, at besejre tyrkiske Akhisar Belediye på udebane med 1-0.

Men dagens spanske gæster er dog en helt anden kop the og vi tror på redaktionen, at 1 point faktisk ville glæde det russiske mandskab. Men naturligvis går de som udgangspunkt efter en sejr.

Hjemme på Krasnodar Stadium i centrum af Krasnador gør de ganske god figur i den hjemlige liga. Dog var Sp. Moskva lige en kende for stærke, men ellers er de øvrige kampe vundet i ligaen på hjemmebanen. Vi tror dog ikke på BNs redaktion, at der er point at hente i aftens opgør.

*

Sevilla har fået kørt formen i stilling og går fra den ene pointgivende kamp til den anden. Og det er vel at mærke sejre de henter. De ligger da også på en 3. plads lige efter Real Madrid og Barcelona med kun 1 point.

De er efterhånden blevet specialister på udebane og derfor føler vi ikke, at det er en bagdel for holdet – især ikke i denne periode. De tabte til Betis i Premieren, men siden er det kun gået fremad. 

I EL sammenhæng har de vundet alle deres kampe, det skal dog siges at det ikke var de bedste hold de mødte i deres kval del. Men ikke destomindre har de vunde med en score på 9-3 i de 2 seneste hjemmekampe i La Liga og vi sætter vores lid til, at de fortsætter i dag.

Krasnador – Sevilla = 2 = Odds 2,15
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og flest FreeBets

To Top