Nyhed

Torsdagens “Frækkert” fra Europa League…

Vi siger “Alle gode gange 3” på redaktionen, da også dagens sidste anbefaling er hetet i Europa League og i denne nabefaling er det en af de danske deltagere, som vi faktisk har fidus til at klare sig igennem nåleøjet.

FC Midtjylland – Malmö FF = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonusudbetaling…

FC Midtjylland røg ud af Champions League og derved har Danmark ingen repræsentanter med i igen i denne sæson. Men vi har en formodning om, at de kommer med i dette gruppespil.

De virkede godt nok en smule usikre og tamme i den første del af kampen, men man så sandelig sige at de fik revancheret sig, efter at have været bagude med 0-2 og hentede 2-2,

Det er et fint udgangpunkt til dette opgør og det er ikke FCM der skal fem og skabe kampen, men det vil de sikkert gøre alligevel. Der er mange erfarne spillere der har prøvet det før og vi tror på, at de slå til igen.

*

Malmö FF røg også ud af CL og kæmper ligesom de danske mestre om en gruppespilsplads i EL. Vi tror de bliver skuffede og taber sammenlagt til FCM.

Vi ser det danske mandskab en kende bedre end de svenske gæster, hvilket jyderne også viste, da de endeligt vågnede op i det første opgør. FCM er teknisk langt bedre, hvor Malmö spiller en smule mere primitivt og fysisk.

Selvfølgelig har svenskerne en chance, men vi vurderer at så skal der overnaturlige evner til – eller en ualmindelig ringe indsats fra det danske mandskab s side.

FC Midtjylland – Malmö FF = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonusudbetaling…

To Top