Frække

Torsdagens “Frækkert” fra Europa League…

Dagens sidste anbefaling er dagens “Frækkert”, som vi har hentet i den igangværende Europa League, hvor vi endnu engang spiller på samme opgør – men denne gang bare med modsat fortegn og spillested.

Salzburg – Lazio = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får flest tilbud om ekstra Bonus tilbud…

Salzburg fulgte rigtigt godt med i det første opgør og var på både 2-2 og 2-2, før Lazio scorede 2 hurtige mål i hhv. det 74. og 76. minut. Så det var 2 dyre minutter for det østriske mandskab.

Men de fik scoret 2 mål på udebane og er kun ende med 2, så det er bestemt ikke umuligt, at det kan ende med succes, men holdet skal også spille op til sit bedste.

I international sammenhæng i denne sæson har de kun sat point til mod Dortmund, som de spillede remis imod. Så Salzburg er helt klart kompetente hjemme på Red Bull Arena. Vi tror på en sejr – men samlet vil vi ikke gætte på.

*

Lazio skal ned og forsvare en 4-2 føring fra det første opgør og umiddelbart lyder det som nam-nam for et italiensk hold. Men de viste i det første opgør, at de var sårbare og derfor tror vi på redaktionen ikke på, at de skal noget særligt.

Så et defensivt indstillet mandskab, der vil prøve og udnytte de muligheder der opstår og evt. score et mål, for stort set at lukke muligheden for Salzburg.

Vi tror igen på en kamp, hvor begge hold vil score, men har dog kun spillet på den ene sejr – men den tror vi faktisk også rigtigt meget på og til rigtig fine odds.

Salzburg – Lazio = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får flest tilbud om ekstra Bonus tilbud…

To Top