Frække

Torsdagens “Frækkert” fra Europa League…

Vi afslutter også dagens anbefalinger i Europa League og her har vi fundet et opgør, mellem 2 seværdige hold – som vi tidligere har set i Champions League afgørende knald-eller-fald kampe – men her er det niveauet under.

Villarreal – Lyon = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets absolut højeste velkomstbonus…

Villarreal tilhører gruppen lige under de bedste fra den spanske La Liga, men har haft en lidt “glidende” form, som har skabt en smule ustabilitet. Det er især på udebane at de har deres mangler.

Hjemme på Estadio de la Ceramica er de en helt anden størrelse og vi er ikke i tvivl om, at de nok skal vinde kampen. Men efter at have tabt det første opgør med 1-3, er de tvungne til at lave mindst 2 kasser og holde franskmændende fra at score.

En opgave der bestemt ikke er umulig, men de skal også ramme dagen, hvis det skal ende med succes. Men 2-0 kan gøre det. Vi tror fuldt og fast på en sejr – men om de går videre vil vi ikke spå om.

*

Lyon har fået en glimrende sæson sat sammen indtil videre og efter 3-1 sejren i det første opgør, der der masser af optimisme. De ved selvfølgelig godt, at de står overfor en svær opgave – men det dem der har taktstokken før kampen.

Lyon har gjort det en smule bedre end forventet på udebane og sendte Monaco ud af pokalen, bl.a med en sejr på 3-2 i Monaco. Efterfølgende sendte de så Montpellier ud.

Så det er et stærkt mandskab i en god form, som bare skal holde hjemmeholdet fra at score så langt tid som muligt. Så Lyon har ikke de offensive støvler på til dette opgør – så længe Villarreal ikke har scoret 2 kasser.

Villarreal – Lyon = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets absolut højeste velkomstbonus…

To Top