Nyhed

Torsdagens Frækkert fra Europa League…

Torsdagens 2. og sidste anbefaling er også hentet i den næstbedste klubturnering i Europa. Her er det også 2 af de mere kendte mandskaber, fra hhv. England og Spanien, der tørner sammen i det første ben af 2.

Arsenal – Valencia = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du kan spille Uden NemID når du spiller Online…

Arsenal har det stramt i denne periode, hvor de både skal balancere Europa League og deres placering i den engelske Premier League. 2 svære opgaver hver for sig og på en gang, er det ufordrende.

De har da også vit i den hjemlige liga, at hovederne måske mere har fokus på denne turnering, end den hjemlige. Det er måske forståeligt nok, men det er professionelle spillere og stab og de burde kunne selekterer.

Vi mener dog at den fokus de hr haft på denne turnering, vil bære frugt i de første af de 2 opgør der venter de mandskaber. Hjemme er Arsenal rigtig stærke og det vil de også vise med resultatet af dette opgør, der bliver en sejr.

*

Valencia er begyndt at vise lidt af sit gamle jeg, fra en hedengangen tid og en hel del år tilbage. Men efter en økonomisk og sportslig nedtur, har de fået vendt tingene og storheden er igen begyndt at lugte sødt i Valencia.

Der var ikke så mange der havde set dem så langt henne i turneringen. De står nu overfor en meget kompetent modstander, så nu skal de virkelig spille op til deres bedste.

På udebane har de vist en smule svaghedstegn og vi mener på redaktionen, at de skal være glade for et lille nederlag. Vi tror dog at de taber med mindst 2 mål og så er det lidt op af bakke hjemme foran egne fans i Valencia.

Arsenal – Valencia = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du kan spille Uden NemID når du spiller Online…

To Top