Frække

Torsdagens “Frækkert” fra Euro League…

Vi afslutter også dagens anbefalinger med et opgør fra Euro League og her må vi nok over de 2 kampe sige farvel til et af de nordiske hold, da vi forventer at de får et større nederlag i det første indbyrdes opgør.

Hibernian – Molde = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Hibernian spiller til dagligt i den bedste skotske række Premiership, hvor de gør det fornuftigt. De er dog ikke helt på samme niveau som Celtic og Rangers, men kan bestemt godt være med her.

På vejen hertil denne Semifinale har de bla sendt Asteras Tripolis ud, med en sejr hjemme og remis ude. Islandske Runavik blev rundbarberet i den første runde. Formen er i top og det beviste de bla ved at slå Motherwell med hele 3-0.

*

Molde er også lige bag de bedste i Norge og vi vurderer de på græsset er stort set lige så gode som hjemmeholdet. Dog er hjemmeholdet fysisk langt stærkere, hvilket vil være en fordel ud over hjemmebanen for Hibernain.

Molde har haft en smule lettere modstandere i deres vej til denne semifinale, men er modsat hjemmeholdet, godt i gang med turneringen. Vi tror dog ikke det vil få nogen indflydelse på udebane – men i retur kampen hjemme skal de nok bide fra sig.

Hibernian – Molde = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top