Nyhed

Torsdagens “Frækkert” fra den spanske pokal…

I torsdagens anden og sidste anbefaling er det den spanske pokal turnering Coppe del Rey, som vi har hentet det valgte opgør i. Det 1/8 finalerne og opgør nr. 2, efter remis i det første.

Espanyol – Villarreal = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Espanyol skal ud det afgørende slag op at gå videre til den spanske pokal turnerings 1/4 finaler, efter de spillede 2-2 i det første af 2 opgør. Så de behøver faktisk ikke at vinde, men kan nøjes med en snæver remis, grundet 2 udebane mål.

Men Espanyol kan ikke gå ud og spille på remis g dagens gæster skal jo også frem for score og vinde. Det tror vi, at Espanyol vil udnytte og score en enkelt kasse der endeligt afgør de 2 hold skæbne.

*

Villarreal mangler en del i denne periode og det er både ude og hjemme. De er faktisk ret kedelige at være fan i denne sæson. De går nærmest fra den ene remis til den anden.

De seneste 10 er endt med gange remis – de 3 øvrige er tabt. Så Villarreal er ikke der hvor de gerne så sig selv og det skinner igennem i La Liga. Vi er ret sikre på, at de ikke hr det der skal til for at vinde og en remis kan de nok ikke nøjes med.

Espanyol – Villarreal = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top