Nyhed

Torsdagens “Frækkert” fra den engelske EFL Cup…

To af de bedste hold fra den bedste engelske række Premier League, tørner her sammen i den “lille” pokalturnering EFL, hvor der både er mange penge og hente og prestige.

Chelsea – Tottenham = X2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus på 122%…

Chelsea er nået til Semifinalerne i EFL og vil selvfølgelig gerne gå hele vejen. Det første af 2 opgør endte med en sej til gæsterne på 1-0, så der skal scores mindst 1 mål for bare at ryge ud i omkamp.

Men hjemme på Stamford er der en reel mulighed for at gå videre med det udgangspunkt, for her er de absolut bedst i denne sæson. Men de har dog nogle sjove udfald med mellemrum.

Vi tror på at de score, men ikke på at de kan holde gæsterne fra det samme og derfor tror vi at det ender med, at gæsterne hiver det længste strå i den sidste ende.

*

Tottenham har haft en glimrende sæson og er også med helt fremme i Premier League. Det skyldes ikke så meget styrken på hjemmebane, men styrken på fremmed græs i særdeleshed.

For Tottenham har faktisk været bedst når de ikke har spillet på Wembley, som er deres midlertidige hjemmebane. I de seneste 15 udekampe har de kun tabt 1 kamp…!!!!

De spillede remis hos PSV og FC Barcelona g de øvrige 12 kampe er alle vundet. Scoreren for de seneste 5 udekampe alene hedder hedder 20-3, så vi mener at de har en reel chance, også mod Chelsea.

Chelsea – Tottenham = X2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus på 122%…

To Top