Nyhed

Torsdagens Frække Semifinale i Swiss Cup…

Vi slutter af i alpelandet, med den utrolige smukke og til tider barske natur Schweiz, hvor det er Semifinalen der afvikles – det sidste skridt før det endelige mål – nemlig årets pokalfinale.

Zürich – Basel = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti og få flere Bonusser…

Zürich har haft en udfordret sæson, trods at de faktisk har en ret kompetent mandskab, der kun får 2 sæsoner siden, deltog i EL med succes. Men sportslige kvaler i den hjemlige turnering, sendte dem et tur “downunder” og de måtte bruge en sæson til at komme tilbage.

Det er de så nu og niveauet er ikke helt fulgt med op igen. De ligger nede i sumpen i den daglige turnering, så dette er faktisk en udvej til at ende i Europa igen i næste sæson. Men de skal lige forbi Basel og det tror vi ikke på sker.

*

Basel er igen i denne sæson efter Young Boys, men er stadig de næstbedste mandskab i Schweiz. Formen har været ujævn og de har også haft en del skader. Men alt ser ud til at forme sig nu.

Formen er god og der er kun få ubetydelige skader i truppen. De 2 hold mødtes i turneringen for kun 3 uger siden på samme stadion og her vandt fra Basel med 2-0. Vi er ikke i tvivl om at Basel spiller sig videre til finalen.

Zürich – Basel = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette flere konti og få flere Bonusser…

To Top