Frække

Torsdagens Frække Jyske pokaldyst…

Så har vi forelsket os i et opgør fra den danske Landspokal, som har runde i denne uge. Her er det 2 mandskaber der til dagligt spiller i samme liga, nemlig 1. Division og begge er nedrykkere fra landets bedste række fra i fjor.

Esbjerg fB – Silkeborg IF = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får den Højeste Bonus på markedet…

Esbjerg fB virker i godt spillehumør og er med helt i toppen af 1. division, hvor det er Viborg FF som er de nærmeste konkurrenter. Og dem spillede de imod i den seneste runde af den danske 1. division her i weekenden og her endte kampen med en remis.

Det var en kamp der blev spillet meget taktisk og man kan sige, at de manglende tilskuere bestemt ikke blev snydt for en underholdende kamp. Men sådan er fodbold i dag, hvor der er så meget prestige og så mange penge på spil. I dag er det en knald eller fald kamp og det er Esbjerg normalt gode til.

*

Silkeborg IF er et af de mandskaber vi forventer vil kæmpe med om oprykning tilbage til Superligaen. Men vi vurderer også, at deres manglende styrke og stabilitet på udebane, vil koste dem muligheden. Det samme gør sig gældende i dag – er vores vurdering på redaktionen.

At de slog bundholdet Kolding med 4-0 på udebane skal man ikke lade sig forvirre af, da de 2 forudgående kampe blev tabt med tilsammen 2-5. Det er selvfølgelig lidt noget andet i dag, da det er en pokalkamp – men vi vover alligevel at tro mest på hjemmeholdet. Silkeborg skal hele 9 kampe tilbage for at finde den seneste sejr her.

Esbjerg fB – Silkeborg IF = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får den Højeste Bonus på markedet…

To Top