Frække

Torsdagens “Frække” julebet…

Det er kun oddsét der gør, at den er kommet i kategorien “Frække”, for vi mener på redaktionen at denne kamp sagtens kunne have været placeret som dagens “Sikre” og kan da heller ikke forstå Bookmakernes Odds sætning.

Alaves – Malaga = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får din indsats 3x igen som Bonus…

Alaves hører til de svage hold i La Liga og ligger da også lige under stregen, med kun 12 point efter 16 kampe. Men formen er stigende og der er begyndt at komme flere sejre på kontoen i den senere tid.

De har vundet 3 kampe ud af de seneste 6 og de 2 seneste kampe hjemme på Estadio Mendizorrotza er vundet. Her slog man bl.a Getafe ud af pokalen. Så der er ingen tvivl om, at Alaves er ved at finde melodien og på vej frem i tabellen.

*

Malaga virker helt til hundene og falder ned gennem ligaen i nærmest frit fald. De havde godt nok en succesoplevelse ude mod Real Sociedad, men de er også et af ligaens mest formsvage hold i denne periode.

Men man tabte så efterfølgende hjemme til Real Betis, som bestemt ikke har meget styrke på udebane. Den forskel der er på de to holds form og det at kampen spilles på Estadio Mendizorrotza i Vitoria-Gasteiz, hvor Alaves er hjemmehørende, giver os troen på en sikker hjemmesejr.

Alaves – Malaga = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får din indsats 3x igen som Bonus…

To Top