Nyhed

Torsdagens “Frække” fra Europa League…

Torsdagens 3. og sidste anbefaling er også fra Europa League og her har vi fundet en kamp frem fra den danske deltager, FC Københavns gruppe, hvor det er de nærmeste rivaler til det danske mandskab der her skal i kamp.

Bordeaux – Slavia Prag = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Bordeaux mangler lige det sidste til at være blandt de bedre mandskaber og det er både nationalt og internationalt. De er dog blevet en tand bedre, men det er kun rent defensivt de har forbedret sig. Offensivt er det stadig rimeligt ringe.

Kun 4 mål i de seneste 7 kampe og i Europa League sammenhæng er det kun blevet 3 efter 4 kampe. Så de mangler noget skarphed på toppen. Bordeaux kan ikke nå noget som helst med kun 1 point.

Selvfølgelig vil man gerne vise sig frem foran egne fans, men motivationen er nok ikke helt der hvor den burde være. Det kan også vise sig, at der bliver sparet nogle spillere til ligaen – vi tror ikke på en sejr – højest en remis – men vælger den frække løsning.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Slavia Prag skal helst ikke tabe hvis de vil videre og kan med en sejr næsten afgøre tingene i dag. Formen virker opad gående og der burde være masser af motivation. Slavia Prag har kun tabt 1 kamp i deres 10 seneste af slagsen og det var ude mod Zenit Skt. Petersborg, som topper gruppen.

De slog som bekendt FC København og det er bl.a årsagen til at de fører over københavnerne med 2 point. Så en sejr ville virkelig lune i dag. Så de kan godt spille ude – de har bare svært ved at score mål.

Kun 2 gange er det blevet til scoringer i El sammenhæng, så derfor vil det blive en meget tæt kamp på Matmut Atlantique stadion i Bordeaux, men vi tror at motivationen lige vil drive det mere ud af gæsterne.

Bordeaux – Slavia Prag = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

To Top