Nyhed

Torsdagens Frække EL kamp med dansk deltagelse…

Det er nok endestationen for en af de danske deltagere i Europa Leagues gruppespil, men det betyder ikke at der ikke kæmpes og at holdet vi være sat max. op til opgaven.

Rangers – FC Midtjylland = X2 = Odds 2,25
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning ved brug af PayPal..

Rangers kan tage den med ro, efter at have vundet det første opgør med 4-2. Selvfølgelig stiller de ikke med 2. holdet og vil selvfølgelig også gerne gøre god figur hjemme foran egne fans. Med 4 på scoret på udebane, skal der meget til.

Så en kontrolleret defensiv, med mere fysik end teknik forventer vi fra Rangers side. De er ikke særlig gode til at spille på omstillinger – så vi skal kun forvente at se dem fremme, når FCM fejler. Vi tror ikke på en sejr i dag og det behøver de heller ikke.

*

FC Midtjylland kan være sig selv mere bekendt, hvis de tager point med hjem fra dette opgør. Men det er nu ikke det der får os til at tro på point til jyderne. De vil stille stærkeste op og gå på banen med troen på at det kan lade sig gøre.

Vi er overbeviste om, at de ikke laver lige så mange fejl eller blottelser om man vil i dette opgør. De er professionelle og lærer af deres fejl. Så vi ser frem til et solidt stykke arbejde fra FCM – men vi tror ikke at det er nok til at nå næste runde.

Rangers – FC Midtjylland = X2 = Odds 2,25
Spillet hvor der ikke er alders begrænsning ved brug af PayPal..

To Top