Frække

Torsdagens Frække Bookmaker fejl…

Selv om der har været en mindre pause i den hollandske Æresdivision, så mener vi ikke at holdene kan komme tilbage med store formfremgang eller lignende. Selvfølgelig kan ting være rettet til, men spillerne har trods alt haft lidt fri i en kortere periode.

Wilhelm II – Groningen = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Wilhelm II ligger og kæmper med 4 andre hold om at undgå nedrykning og inden denne runde ligger de lige under stregen. Første kamp i det nye år var hjemme mod Ajax, hvor man til alles overraskelse hentede en remis på 1-1. Det var første point i 6 kampe. Men her var det tydeligt at Ajax ikke var kommet ordentligt tilbage fra juleferie.

Vi ser ikke dette ene point som en vending for Wilhelm II og selvfølgelig er de en kende stærkere hjemme end ude. De har da også hentet 7 af deres 10 point hjemme. Men selvom de fik et “heldigt” point mod Ajax (i redaktionen øjne), så tror vi at det var en enlig svale.

*

Groningen fik 2-2 på udebane mod Utrecht i deres første kamp i det nye år. Et bevis på, at de stadig har deres gode udebane form og styrke. I deres 7 udekampe har de vundet 4 og spillet 1 enkelt remis. Kun ved besøgende hos hhv Feyenoord og Twente måtte de se sig besejret.

Groningen har da også haft en godkendt sæson og ligger på en 7. plads, hvilket er den sidste af de sjove pladser. Det skyldes en stabil og jævn form, hvor deres styrke på udebane har givet dem 13 point. Vi er ret sikre på, at de også får point i dag og vurderer, at det bliver alle 3. Den forsigtige kan spille på X2, til lidt mindre odds.

Wilhelm II – Groningen = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top