Frække

Torsdagens Frække Bombe fra PL…

Der er muligvis nogen der får kaffen galt i halsen eller ryster på hovedet over denne anbefaling. Men ud over vi bruger vores mavefornemmelse, så analyserer vi også data, skadeslister og brugen af spillere. Derfor er vi kommet frem til denne anbefaling.

Liverpool – Chelsea = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Liverpool er ikke det Liverpool mandskab vi har stiftet bekendtskab med i de seneste par sæsoner og fortsætter de i deres negative spiral, så begynder stoltheden at varme trænersædet op under Kloop. Så langt er det ikke nået endnu, men kvalificerer holdet sig ikke til en af Europas 2 tuneringer – så kan piben hurtigt få en anden lyd.

De vandt seneste kamp på udebane over Sheffield Utd, som også frister tilværelsen som bundhold. Så alt andet end en sejr her, ville have været tæt på en skandale. Men i dag er de hjemme på Anfield Road og her er det ikke gået så godt som det plejer. De seneste 6 PL kampe på Anfield, har givet 2 point og i dag kommer der et velspillende udehold på besøg. Vi tvivler stærkt på, at Klopp og Co. vinder i dag.

*

Chelsea har vist stabilitet i en længere periode og er helt klart en af Liverpool nærmeste rivaler til at stjæle en plads i Europa. Siden starten af februar har de vist stor styrke og især på udebane har de i denne sæson vist meget fornemme takter. Chelsea er en af de der irriterende gæster, der har det med at stjæle point.

Det gjorde de også i deres seneste kamp mod Manchester Utd. hjemme i London, hvor de endte 0-0. Derfor er Chelsea stadig foran Liverpool i tabellen før denne runde med et enkelt point og har vist en langt bedre form. På udebane har de slået hold som bla Atl. Madrid og Tottenham indenfor den nærmeste periode – vi fornemmer at de er bedre stillet end dagens hjemmehold.

Liverpool – Chelsea = 2 = Odds 3,10
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top